24 Eylül 2012 Pazartesi

duşakabin profilleri



Duşakabinler modern tasarımları ve ince çizgileriyle banyolarınızın atmosferini değiştiriyor. Yüzlerce cam panel ve renk çeşidiyle her zevke hitap eden duşakabinler sayesinde banyolar sizin için keyif haline gelecek.
Birçok tüketici duşakabin seçimi yaparken kalite ve dayanıklılık gibi unsurları göz önünde bulundurur. Üretim ve montaj esnasında ucuza kaçılmadığı müddetçe duşakabinlerinizde herhangi bir problem yaşamamanız gerekir. Ancak, yine de kötü kullanım, tüketici hatası, üretim noksanlığı, yanlış montaj gibi faktörler nedeniyle duşakabinlerde çeşitli sorunlar oluşabilmektedir.


Bazı duşakabin sistemlerinin boyaları 2 veya 3 yıl gibi kısa bir sürede çıkabilmektedir. Duşakabin profillerindeki boyaların çıkmasının en önemli nedenlerinden biri, profil aksamda kullanılan alüminyum malzemenin kalitesiz olmasıdır. Alüminyum malzemenin içerisine katılan yabancı madde oranının standartların üzerinde olması profil ömrünün çok kısa olmasına neden olmaktadır.
Profillerde uygulanan alüminyum malzemenin yüksek kaliteli olması gerekir. Bir diğer faktör ise, duşakabin profillerine uygulanan boyanın kalitesidir. Profilde kullanılan malzeme en yüksek kalitede bile olsa, kullanılan boya kalitesiz olduğu taktirde boyanın kısa süre sonra malzemeden ayrılması muhtemeldir.
Bu nedenle duşakabin sistemleri ni alırken, ucuz sistemlerden kaçınmanız gerekiyor. Profesyonel üreticilerden alacağınız kaliteli duşakabin sistemleri sayesinde uzun yıllar boyu problem yaşamayacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder