24 Eylül 2012 Pazartesi

Küvet



Küvetler son yıllarda modern banyoların vazgeçilmez öğelerinden biri haline gelmeye başladı. Geleneksel banyo anlayışımıza ek olarak hayatımızda yer edinen küvetler sayesinde, otellerin kral dairelerinde görmeye alıştığımız tasarımları artık kendi evlerimizde de uygulayabiliyoruz.
Akrilik küvet, jakuzi gibi oldukça geniş ürün yelpazesine sahip olan banyo küvetlerinin özgün tasarımları ve değişik modellerine kolayca ulaşabilmeniz mümkün.







Akrilik küvetler, döküm metodu kullanılarak üretilen küvet türüdür. Bu nedenle yüksek moleküler ağırlıklı bir yapısı bulunmaktadır.  Yüksek moleküler ağırlıklı yapısı nedeniyle, fiziksel ve mekanik olarak çok iyi özellikleri bulunmaktadır.
Bunların başında kırılmaya karşı dayanıklı olması, parlak ve sert yüzeye sahip olmasını sayabiliriz. Bunlara ek olarak yüksek ışık geçirgenliği ve birçok kimyasal maddeye karşı dayanıklı olması da akrilik küvetlerin öne çıkan özelliklerindendir.


Akrilik küvetler, kırılma, çatlama, kirlenme gibi olumsuz durumlarda tamamen değiştirilme yerine kolaylıkla onarılabilmektedir. Özellikle çizilme ve sararma gibi durumlarda müşterilerin birçoğu küvetlerinin eski haline gelmesini istemektedir.
Bu tür durumlarda küvetiniz tamamen çıkarılmadan, özel dolgu malzemesi yardımıyla tamir edilebilmektedir. Çizilme ve sararma gibi olumsuz durumlarda ise özel malzemeler yardımıyla yüzeydeki çizikler ve kirlilik yaratan faktörler ortadan kaldırılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder